Διεξαγωγή εκπαίδευσης και πιστοποίησης Λεβαδόρου
σε συνεργασία με την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Ημερομηνία: Σάββατο 27 Απριλίου 2024
Χώρος διεξαγωγής: Crown Plaza

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα!

 

Η OMICRON SAFETY CONSULTING, σε συνεργασία με την TÜV HELLAS (TÜV NORD), τον κορυφαίο και πρωτοπόρο Φορέα Επιθεώρησης & Πιστοποίησης στην Ελλάδα, πραγματοποιεί εκπαίδευση/πιστοποίηση ειδικότητας Λεβαδόρου, με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024, το Σάββατο 27 Απριλίου στο Crown Plaza.

Το εν λόγω πρόγραμμα εγκαινιάστηκε, για πρώτη φορά στην Ελληνική Αγορά το Νοέμβριο του 2022. Έκτοτε μας εμπιστεύτηκαν μεγάλες εταιρείες για την εκπαίδευση/πιστοποίηση του προσωπικού τους, με μεγάλη επιτυχία.

Δήλωση συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκπαίδευση του Σαββάτου 27 Απριλίου, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα, έως την Παρασκευή 19 Απριλίου.

 

Τι είναι ο λεβαδόρος;

O λεβαδόρος είναι το άτομο που είναι υπεύθυνο για το δέσιμο, ασφάλιση, ζύγισμα του φορτίου με ανυψωτικά μέσα (ιμάντες, συρματόσχοινα, αλυσίδες, ναυτικά κλειδιά, κλπ). Μπορεί να επιλέξει, υπολογίσει και να εφαρμόσει την κατάλληλη διάταξη του ανυψωτικού εξοπλισμού ώστε να εξασφαλίζει την ασφαλή ανύψωση του φορτίου.

Σε συνεργασία με το χειριστή του γερανού, ο λεβαδόρος επιθεωρεί ανυψωτικά μέσα, διατάξεις και μηχανήματα. Επίσης, είναι αυτός που μέσω κωδικοποιημένων χειρονομιών κατευθύνει το χειριστή του γερανού. Γνωρίζει την τυποποιημένη μέθοδο για σήματα χειρός (Σηματορώς, Π.Δ 105/1995), κατανοεί την φύση των ανυψωτικών εργασιών και των περιορισμών τους συμπεριλαμβανομένων της στατικής και δυναμικής φόρτισης του γερανού και εξασφαλίζει τη ασφάλεια των εργαζομένων και του εξοπλισμού από τη έναρξη της ανύψωσης έως το τέλος αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο: +30 211 421 3094

Email: info@omicron.edu.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πιστοποίηση, επικοινωνήστε με την TÜV HELLAS.

Τηλέφωνο: +30 217 777 7252

Email: vbechlouli@tuv-nord.com