Στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 20.30, η τελετή βράβευσης των νικητών των Health & Safety Awards 2023, των μοναδικών βραβείων στην Ελλάδα αναφορικά με τα θέματα της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία.

Στόχος των Health & Safety Awards 23, που διοργανώθηκαν για 9η χρονιά από την BOUSSIAS, με την Αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας, είναι να προβληθούν οι εταιρείες που δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς χώρους εργασίας, αναπτύσσουν κουλτούρα προληπτικής υγείας και ασφάλειας σε εργοδότες και εργαζομένους και μπορεί να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση στους κλάδους που ανήκουν.

Η Omicron Safety Consulting έδωσε το παρόν στην τελετή με πολλαπλό ρόλο.

Ήταν μεγάλη μας τιμή να ανήκουμε στους χορηγούς της εκδήλωσης, δηλώνοντας δυναμικά την παρουσία μας με  δικό μας περίπτερο.

Από την άλλη, η χαρά και η τιμή ήταν μεγαλύτερη για όλα τα στελέχη, καθώς η εταιρεία έλαβε το Silver Βραβείο στην κατηγορία “Εκπαίδευσης Προσωπικού”, για το πρόγραμμα εκπαίδευσης/πιστοποίησης ειδικότητας Λεβαδόρου, με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024:2012.

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Omicron Safety Consulting κ. Καλαθάκης Νικόλαος παρέδωσε το Gold βραβείο στην MOTOR OIL HELLAS, στην κατηγορία “Επικαιροποίηση & Βελτίωση Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας”, με την Ψηφιοποίηση Συστήματος Υγείας και Ασφάλειας Διυλιστηρίου.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

Published On: 13 Ιουνίου, 2023 / Categories: Νέα / Tags: , , , , , , , , /