ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίαση Προγράμματος

“Ασφάλεια σε Περιορισμένο Χώρο”

Η Omicron Safety Consulting, σε συνεργασία με τον Φορέα Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης AXIA CERT, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 την πρώτη παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος “ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ”, σε Τεχνικούς Ασφαλείας.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, ο Γενικός Δ/ντής της AXIA CERT κ. Χάρης Μπακολουκάς, καλωσόρισε με χαρά τους συμμετέχοντες και παρουσίασε τις υπηρεσίες του Φορέα. Επισήμανε την αναγκαιότητα και τη σημασία της εξειδικευμένης τεχνικής εκπαίδευσης στον τομέα της βιομηχανικής ασφάλειας. Τελειώνοντας εξέφρασε την πεποίθηση, ότι οι συνεργασίες μπορούν να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες και να προσφέρουν αυξημένη αξία στους πελάτες.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος της OMICRON SAFETY CONSULTING κ. Νικόλαος Καλαθάκης. Αρχικά αναφέρθηκε στον εκπαιδευτικό οργανισμό και τα προγράμματα που υλοποιεί στον τομέα των βιομηχανικών εκπαιδεύσεων. Έπειτα μίλησε για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εργασία με ασφάλεια σε περιορισμένους χώρους, τους τομείς που έχει εφαρμογή του και τη σημασία του στην ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής.

Ακολούθησε η λεπτομερής παρουσίαση του προγράμματος στους παρευρισκόμενους τεχνικούς ασφαλείας από τον εκπαιδευτή και δημιουργό του κ. Βασίλη Κοκλάνη.

Ο κ. Χατζηευστρατίου Στρατής, της εταιρείας Marine Training Safety Consulting ολοκλήρωσε τις παρουσιάσεις και μίλησε για την αναγκαιότητα της σωστής διάσωσης.

Η συνάντηση έκλεισε με συζήτηση επί των θεμάτων, μεταξύ των ομιλητών και των παρευρισκόμενων.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν.

Στόχος μας είναι εντός του Μαϊου να πραγματοποιηθεί και η σχετική Ημερίδα για το ευρύτερο κοινό της Βιομηχανίας και της Ναυτιλίας.

κ. Χάρης Μπακολουκάς
κ. Νικόλαος Καλαθάκης
κ. Βασίλης Κοκλάνης
κ. Στρατής Χατζηευστρατίου